Danielle Krijgsman

danielle krijgsmanVolgde haar opleiding aan de militaire academie te Breda en studeerde af binnen het vakgebied logistiek.

Na een aantal jaren als officier leiding te hebben gegeven binnen de luchtmacht keerde zij terug naar de militaire academie om jonge leidinggevenden op te leiden, te vormen en coachen. Zij behaalde haar Drs titel aan de universiteit Nijenrode binnen internationale bedrijfskunde. In 2004 werd zij werkzaam binnen de koninklijke marechaussee als hoofd operaties en vervulde zij diverse functies als commandant van een brigade. In 2013 behaalde zij de titel executive master of security and defence (Emsd) aan het instituut defensie leergangen en deed vervolgens stafervaring op aan de staf van commandant KMar binnen de directie operaties.

Danielle is werkzaam als collega coach op het gebied van leidinggeven, zelfontplooiing en begeleidt mensen in de zoektocht naar balans in hun leven. Danielle is moeder van twee kinderen en is naast haar gezin en werk fanatiek hardloopster, fietser en stand up padler.