Knipsel

Begin met een dag voor jezelf.

Gun jezelf één dag om ongestoord met jezelf bezig te zijn.
Je kijkt naar wie je bent, naar waar je staat en naar wat je wenst. Om dan bewust te kiezen welke de volgende stap is om te komen tot meer geluk en succes, zoals jij dat wilt invullen.

Wat mag je verwachten? Dat je na zo’n dag veel bewuster omgaat met hoe je bent en denkt. Je neemt bovendien praktische handvaten mee naar huis om jouw doelstellingen effectiever te bereiken.

Je krijgt veel, je deelt veel.

Je werkt een dag intensief, met gelijkgestemden. De werkmethode is ‘beleven en doen’: 20% theorie, 20% oefeningen, 20% ervaren en 40% ervaringen delen. Op zo’n seminar kun je dus veel dingen delen om veel te krijgen.

Interactief

De seminars van de Universiteit van het Leven staan bekend om hun energieke en ongedwongen sfeer. Een open houding en actieve deelname staan centraal.

De interactie met de andere deelnemers zorgt ervoor dat de materie sneller wordt beheerst en dat betere resultaten worden bereikt. Deelnemers gaan onderling actief aan de slag en leren op deze wijze van elkaar. In de praktijk is geen enkel seminar hetzelfde en wordt de sfeer bepaald door de positieve inbreng van de deelnemers zelf.

1 dag intensief aan de slag

De seminars starten om 8.30 u en eindigen rond 17.00 u.

Aan het begin van de dag worden de deelnemers ontvangen met koffie en thee. De interactieve sessies doorheen de dag worden afgewisseld met voldoende pauzes. Gedurende de dag wordt ruim de gelegenheid geboden om te netwerken.

Lunch: zelf  meebrengen (om in de sfeer van de universiteit te blijven). Voor lekkere soep wordt gezorgd.

lunch

 

PROGRAMMA

 Het programma kan opgesteld worden op maat van uw bedrijf. Data worden afgesproken.

Inschrijving voor deze dag is noodzakelijk.

 

 Knipsel